Cum sunt determinate prețurile medicamentelor pe bază de rețetă? Lucruri de știut înainte de a obține acest lucru

CuprinsIndicatori despre cum să obțineți subvenții pentru medicamente cu prescripție medicală cu ușurință? Ar trebui sa stiiFascinație pentru planurile de asigurare a medicamentelor pe bază de rețetă: acoperire și costuri – eHealthStrategia unică de utilizat pentru 3 moduri în care reducem prețurile medicamentelor pe bază de rețetă pentru a promova …

Știrile 5 au întâlnit în plus dr. Gina Moore, decan afiliat și, de asemenea, profesor de afiliere la Colegiul din Colorado Skaggs College of Pharmacy. KOAA DR. Gina Moore Ea spune că site -urile web precum excelent, RX sunt un mijloc autentic pentru a descoperi cupoane de medicamente cu rată de reducere.”Cred că sunt 10 de nenumărați indivizi care nu înțeleg despre asta”, a afirmat ea.

Există foarte puține motive pentru a lua un medicament cu nume de marcă.„Pe lângă excelent, RX, statul a furnizat aceste surse de medicamente cu rată de reducere:.

Costuri de medicamente în u.S. sunt mari, dar există modalități de conservare a medicamentelor pe bază de rețetă sunt o componentă integrantă a îngrijirii medicale; Ele ajută să gestioneze semnele și simptomele, tratează problemele de sănătate, precum și conservarea vieții. Cheltuielile mari ale medicamentelor pe bază de rețetă pot scoate o piesă mare din planul bugetar lunar pentru majoritatea persoanelor din U.S.

Acei copii de 30 de dolari adaugă Upinclude Informațiile negative este că nu se pare că cheltuielile pentru îngrijiri medicale vor scădea rapid timp.

6% creșterea ratei pe drogurile HIV Biktarvy, precum și descendent, 6. 9% impulsuri la injecția prevnar pneumonia și, de asemenea, la bust cancer Medicine Ibrance. Din păcate, acest lucru presupune că unii indivizi se străduiesc să plătească pentru rețete mult necesare sau, în situații și mai rele, evitându-le în întregime. Și, de asemenea, fără plimbările anuale de costuri, unele medicamente pe bază de rețetă sunt scumpe de maxilar.

Acesta vă stabilește aproape 7.000 de dolari pentru o aprovizionare de 28 de zile, ceea ce îl face printre unul dintre cele mai scumpe medicamente disponibile în SUA în 2019. Cu toate acestea, unul dintre cele mai uimitoare este Afinitor, un medicament pentru cancer care costă în jur de 19.000 de dolari pentru o ofertă de 28 de zile, dacă acoperirea dvs. de asigurare nu o va acoperi. Și acestea sunt doar câteva dintre medicamentele cu nume de marcă, fără niciun generic disponibil.

Câteva idei despre RX Outreach – Medicamente accesibile – rețete cu costuri reduse pe care ar trebui să le cunoașteți

Indiferent de modul în care cheltuielile cu medicamente ne afectează sănătatea în fiecare zi, puțini dintre noi suntem atenți exact la modul în care funcționează piața farmaceutică, ceea ce crește deja prețurile ridicate ale medicamentelor, precum și exact cum să economisiți bani pe costurile de rețetă. Să aruncăm o privire la motivul pentru care drogurile costă atât de mult, cum contează selecțiile dvs. și cum unic, îngrijirea poate ajuta cu cheltuielile cu rețetă.

În timp ce FDA State Unite (FDA) gestionează modul în care sunt evaluate, comercializate, comercializate, precum și lansate pe piață, nu au niciun fel de control al prețurilor asupra medicamentelor. Semnificație, clienții trec prin impulsurile a ceea ce mulți numesc „farmaceutice mari.„O cercetare din 2013 a localizată că cheltuielile din buzunar cu acoperire de asigurare au depășit prețul în bani în bani al medicamentelor fără acoperire de asigurare 23% din timp.

Exclusivitatea medicamentului înseamnă că alte afaceri farmaceutice nu pot susține prin dezvoltarea de medicamente generice cu efecte comparabile. Teoretic, brevetarea și exclusivitatea medicamentelor influențează și mai mult studiul și, de asemenea, creșterea tratamentelor mult mai bune și, de asemenea, în plus, pentru boli devastatoare, precum celulele canceroase și, de asemenea referință utilă, a ajutat la cursa către o vaccinare Covid-19, precum și la tratamentul cu coronavirus.

Cu toate acestea, acest lucru îi lasă adesea pe plătitori să se blocheze la prețuri de medicamente uimitor de mari. Una dintre cele mai semnificative probleme, potrivit lui Petru B. Bach, medic și, de asemenea, director al facilității pentru politica de sănătate și, de asemenea, rezultatele la Memorial Sloan Kettering Cancer Cells Center, este că legislația obligă practic companiile de asigurări să consisteze în fiecare medicament scump în polițele lor, indiferent de eficiența sau rata lor.